Ett äventyr för din hund

Precis som vi människor så gillar och uppskattar hunden att bli bortskämd men självklart så är fasta rutiner viktigt. Det där lilla extra mår även våra fyrbenta bra av därför kan ni ändra på det lilla och skapa ett äventyr för din hund.

Må bra tillsammans.

Visst älskar vi att lyxa till vår vardag, därför tycker jag att vi oftare borde göra det tillsammans med människans bästa vän. Möjligheterna är många, tillsammans kan ni göra så många roliga saker.

För våra fyrbenta så behövs det inte mycket för att de ska känna lyxen och bli omhändertagna lite extra. Att gå en annan väg på promenaden, att ha en spadag tillsammans de uppskattar ni båda mer än vad ni kanske tror. Lyxa till vardagen för dig och din hund.

Överraska din hund.

Jag lovar att din hund älskar överraskningar därför att våra hundar är nyfikna i sin natur. Vad kan då inte passa bättre än att överraska dom lite extra då och då. Kanske kan ni hitta på lite lekar att överraska med, kanske någon ni inte testat.

Skäm bort din hund lite extra, beställ via Internet så kan din hund få en prenumerationsbox. I den boxen ingår leksaker snacks och träning, allt din hund älskar.