Våra fyrbenta vänner

Att skaffa sig en hund innebär en stor förändring i livet. har man inte haft hund tidigare så kan det vara svårt att föreställa sig hur det är med en liten ny familjemedlem som ständigt behöver tillsyn, i alla fall från valptiden och en tid framöver.

Som valp så är man väldigt beroende av sin husse och matte. Man har lämnat en trygg valphage där både mamma tik och uppfödare har sett till att man haft det så bra man bara kan. Nu börjar livet hos en helt ny familj och klart att valpen anpassar sig snabbt till det nya hemmet och som medlem i en ny flock. Våra fyrbenta vänner är ett trevligt tillskott i familjen och alla får ta sitt ansvar om den nya medlemmen.

helt klart så blir livet annorlunda för både valp och ägare. Nu finns det en som ständigt behöver omsorg och det gäller att hitta på trevliga aktiviteter med hunden. Till en början så kanske det inte blir så långa utflykter men snabbt så växer valpen och kan följa med på längre äventyr och vidga sina vyer i skog och mark runt omkring. Träna hunden att kunna följa med på det mesta som tillåter att den är med.